Vintertur til Oppdal 2014

Vi gjentar suksessen fra i fjor og reiser til Oppdal og Bjerkaker Gård for å avholde Wintergames 2014 og ellers masse kos.

Ola og Helene ønsker oss alle velkommen etter mye guiding oppover fjellsiden for å finne frem. Tunet på Bjerkaker Gård er i år nesten tomt for snø og vi teller ca 3 varmegrader (veldig forskjellig fra fjoråret hvor det var issssskalt).

Om kvelden blir det servert spareribs med alt nødvendig tilbehør.

Lørdagen gir oss fantastisk vær med strålende sol og alle deltar i årets Wintergames. Først er det konkurranse i skiskyting, deretter gikk turen ned til Oppdal Curlingbane hvor konkurransen tok seg opp til nye høyder og sist men ikke minst avsluttes Wintergames 2014 med innendørs hinderløype gjennomført til høye latterbrøl og hurrarop fra tilskuerne. Om kvelden fikk vi servert festmiddag ala’Ola og det ble hygge ut i de små timer

Alle som en ryddet seg opp og kjørte hjem igjen når form og humør tilsa det etter en fantastisk hyggelig helg for medlemmer med følge. Oppdal Moster Wintergames Helene Wintergames Line og Helene Kos i sola Curling Curling Harald