Tur til Strømsund

Startet opp van’en fredag ettermiddag og Toro, Tom, Torgeir, Ola, Benny og vår nye hengis Eivind, satte nesa mot Sverige og Strømsund. Alle var helt klare for vinterens høydepunkt, svensk israce. Turen gikk som planlagt med et jevnt inntak av god mat og drikke. Første pitstopp på Jerpen, hvor Toro letet etter nøkkel til do.

Toro

Ankom Strømsund MC med godt humør og alle var klare for en hiva fæst. Vi ble inkvartert i campinghytter og etter endt fest gikk nesten alle til ro, bortsett fra et medlem som ikke hadde nøkkel. Han kom hoppende inn gjennom soveromsvinduet ca kl 05:30 og landet på en meget forskrekket Ola.

Ola serverte skikkelig cowboyfrokost lørdag morgen, hvorpå turen gikk til isbanen.

Isræs

Isræs tilskuere

Utrolig bra arrangement!

Etter inntak av sen lunsj, hadde noen få behov for en powernap. Resten av gruppa hadde vorspiel og det ble en meget hyggelig…….. kveld.

Tusen takk til Strømsund MC for ei kjæmpehælg!