Vintertur til Oppdal 2013

Fredag ettermiddag dro vi til Oppdal og Bjerkaker Gård for kosehelg med damer.

Vi kom opp til iskaldt vær, ca 18 kalde grader. Alle fikk installert seg mens Ola forberedte en deilig grillmiddag.

Lørdagen ble benyttet til en hyggelig spasertur i det nydelige vinterværet og Fellows wintergames 2013.

Noen ildsjeler, Tom og Bjørn, hadde forberedt en jetskiløype rundt husene med forskjellige spørsmål og aktiviteter, avsluttet med skiskyting. Deltakerne ble delt inn i 3 lag og det hele ble avlsuttet med premieutdeling. Lag 3 kom på 3 plass, lag 1 kom på 2 plass og lag 2 ble det store vinnerlaget. Vinnerlaget besto av Ola, Harald, Petter og Ann Kristin. De mottok vandrepremien for Fellows wintergames 2013. Sheriffen var redusert pga sykdom og kunne ikke delta, men har lovet hard revange til neste år og har allerede startet med bestikkelse av dommere. Det ble også delt ut en del trøstepremier. Line for best fall. Olga for treffsikkerhet, hun skjøt en inner12er (hvor har hun fått skytetreningen fra?). Kjell fikk for forsent oppmøte.

Ola laget en deilig 4-retters middag med sampi, sennepsgratinerte krepsehaler, kylling m/hvitløk og avsluttet med pærepai. Resten av kvelden ble det mye god drikke, løsing av «verdensproblemer» og  bading i hottub. Torgeir fikk en ufrivillig slutt på hottub-badingen etter fritt fall ut av tubben med hard landing.

Søndag fikk vi vite litt om Bjerkaker Gård sin historie før vi satte nesa hjemover etter en kjempekoselig tur