Tur til Fenris MC Kristiansund

Fredag ettermiddag satte vi kursen mot Kristiansund og Fenris MC. På veien stoppet vi for en kaffepause hos Tornados MC på Kyrksæterøra. Været var strålende og turen gikk helt uten problemer, bortsett fra Torgeir som mistet kjøreveska si. Denne ble funnet etter en rask leteaksjon på Hemnekjølen. Fra Tornados gikk turen via Aure og over Tusna. Etter en hyggelig velkomst hos Fenris MC, ble vi servert en fantastisk hjemmelaget baccalao og god drikke. Det ble en hyggelig kveld.

Lørdag våknet vi til strålende vær og Fenris MC hadde planlagt at gutta fra Trondheim skulle på havrafting. Raftingturen gikk fra Kristiansund til H-holmen, hvor vi hadde en rask veskepåfylling. På tur tilbake ble det bølgehopping som resulterte i en knekt nese, men men…. Tok et par øl på brygga i Kristiansund før vi ble hentet tilbake til Fenris MC sine lokaler. Der var det rigget for Ludo Open 2012 som restulterte i en ustyrtelig festlig aften.

Hjemturen søndag startet en del utpå dagen, men turen gikk fint.

Tusen takk til Fenris MC som hadde organisert en fantastisk helg for oss gutta fra Fellows MC!

Utsikt ut mot Aure